Bo i rare omgivelser

Lidt om os, Hanne og Uwe

Siden 1992 har vi drevet B & B og holder rigtig meget af at byde gæster fra nær og fjern velkommen. I løbet af årene har vi udvidet vores virksomhed med et Halmhus, et Byhus og et Bondehus. Vil du læse mere om husene, så se her: https://sovgodt8.dk/

Hanne elsker at sylte og bage og vores måltider kommer derfor, så vidt muligt, fra Hannes hånd og er tilberedt med egne eller lokale produkter. Har du lyst til at afprøve nogle af opskrifterne ligger de her: https://sovgodt8.dk/madopskrifter/

Uwe passer dyrene og er der noget, der skal repareres, tager han pedelkasketten på. Mangler du tips og ideer til, hvad der er værd at se, hjælper vi dig gerne. Kom og oplev den sønderjyske gæstfrihed.

Kaniner og ænder

Kaniner er dejlige husdyr og forholdsvis nemme at have med at gøre. Vi har både store og små kaniner, som vi fodrer med korn, brød og grøntsagsaffald.
Omkring juni køber vi tre – fire gæs eller ænder, som trisser rundt i vores baghave og spiser græs og nedfaldne æbler og blommer. Sidst i november er det slagtetid, men indtil da, har de haft et rigtig godt liv.

Vores have byder på dejlige siddepladser, hvor man kan nyde fuglenes kvidren eller hygge sig med en bog og en god kop kaffe. Er vejret lidt køligt, kan man sidde i Hannes Laube, vores lysthus. Bålhuset kan benyttes i al slags vejr og inde i hytten er der bålplads og bænke. Så er der lejrbålstemning med snobrød og pølser.