Wegner 100 år

I påsken besøgte vi Wegner udstillingen på Tønder Kunstmuseum og hold op, sikke en fantastisk udstilling. Wegner  er vist „kun“ kendt for sine stole og borde, men han har været utrolig alsidig, så udstillingen viser ham som andet end en „træmand“. Han har både tegnet, malet, arbejdet med skulptur og tapetdesign. Der er møbler man sjældent har set før og håndværk på et meget højt niveau. Museet har inviteret fem designere fra de nordiske lande til at forholde sig til Wegners design, så deres bud på nutidens møbler kan ses side om side med Wegners sublime håndværk. Udstillingen fylder alle rummene i kunstmuseet og der vises en film med og om Wegner. En del af stolene må man sidde i og så er der jo de 35 stole i Vandtårnet, som Wegner har doneret til museet. 35 stole, som Wegner selv betegner som sine bedste stole. Så her har man mulighed for at sidde i Bamsestolen, Flaglinestolen, The Chair, Kinastolen, Påfuglestolen og hvad de nu ellers alle hedder – for de har jo alle et navn. Udstillingen er bestemt et besøg værd og den vises indtil november.

0 Kommentare

Hinterlasse einen Kommentar

An der Diskussion beteiligen?
Hinterlasse uns deinen Kommentar!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.