Sort Sol

Hør den lille stær
Den er åh så fornøjet
Morgenklokken ringer
Og marken står i damp
Nylig er den vågnet
Skønt altid i tøjet

Så er de her, de små , vimsende, altid aktive stære. Vi kan se dem hver morgen, når de sidder på vores stærehotel og pudser deres redekasser for at gøre kasserne parate til ynglesæsonen. At man kan se Sort Sol i september og oktober er der rigtig mange  der ved. Men Sort Sol i foråret er faktisk en endnu større oplevelse. Stærene har hormoner i kroppen og er længe i luften, inden de går til ro. Derfor kan man se nogle helt fantastiske flyvninger i marts og april. Stæreflokkene er ikke så store, da stærene ikke har fået unger endnu, men til gengæld kan man være heldig og se fantastiske flyveformationer.
I morgen tager Uwe og jeg en guidet tur ud i marsken for at se Sort Sol. Selvom vi er vokset op med stærene og ofte har været ude for at se Sort Sol, er det en god ide med en guidet tur, hvor man får en masse informationer om stærene og naturen. Vi tager mobilen med og håber, stærene giver den fuld gas, så vi kan få nogle gode optagelser og dele dem her på bloggen.

 

0 Kommentare

Hinterlasse einen Kommentar

An der Diskussion beteiligen?
Hinterlasse uns deinen Kommentar!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.