Krostuen før og nu.

Den gamle landevejskro i Sæd købte vi i maj 1989 og gik så igang med at bygge om – og har sådan set gjort det lige siden ;-) Undervejs har vi været flittige til at tage billeder før og efter. Det er sjovt at hive billederne frem og se, hvordan de forskellige rum har set ud. Vi undres over, hvor vi fik energien fra med arbejde, tre små børn og ombygning både inde og ude, pyhhh. Krostuen har været brugt til meget: Begravelseskaffe, lottospil, Frühschoppen, bespisning, valgsted ved folketings- og kommunalvalg og nu bruges den som hyggelig spisestue for vores gæster. En del af inventaret har altid stået i krostuen fx bordene, det store skab og uret. Familien Feddersen byggede kroen i 1871 efter at den gamle kro, som lå på modsatte side af vejen, brændte. Barnebarnet, den gamle kromand Hans Mikkel, efterlod sig ingen arvinger, så han var sidste generation på kroen. Nu har Uwe og jeg boet her i 25 år – et kvart århundrede.

0 Kommentare

Hinterlasse einen Kommentar

An der Diskussion beteiligen?
Hinterlasse uns deinen Kommentar!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.