Ein Spaziergang entlang snæbelprojektet

Et par herlige solskinsdage i februar – det skal udnyttes. Derfor tog vi det varme tøj på og gik med diget langs snæbelprojektet til Tønder. En tur på cirka 45 minutter. Snæbelprojektet er et vådområde, der blev etableret for fire år siden. Det er menneskeskabt, men efterhånden har naturen taget over og lige nu er der kæmpe flokke af svaner og gæs plus en masse andefugle. Vi kom lidt sent afsted i dag, så en del af svanerne og gæssene var fløjet ud på de omkringliggende marker for at finde føde. Fuglene er ret sky, så vi sneg os op over digekronen for at tage nogle billeder. Efter end mission gik vi videre til Tønder og drak en kop kaffe hos Johannes Kaffebar og så gik det hjemad igen langs cykelstien. Herlig gåtur, der kan anbefales på alle tider af året, for der er altid noget at se på langs snæbelprojektet. Forresten, så kan man også komme på en guidet snæbeltur.

0 Kommentare

Hinterlasse einen Kommentar

An der Diskussion beteiligen?
Hinterlasse uns deinen Kommentar!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.